Ooglidcorrectie Arnhem

Kies voor een behandeling tegen pigmentvlekken bij Optimum Beauty


Dermatoloog Eugene de Zwart-Storm is esthetisch dermatoloog. Hij kan gezichten lezen als geen ander. Contouren van een gezicht perfectioneren en eigen schoonheid accentueren is zijn passie. Hij kan uw huid weer jong en gezond laten stralen zonder uw eigen uitstraling te veranderen. 

Wilt u meer weten over de behandeling en de resultaten? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

AAN DEZE PAGINA WORDT MOMENTEEL GEWERKT

6 redenen om te kiezen voor een behandeling bij Optimum Beauty

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor u. Om uw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi en natuurlijk resultaat na te streven. Wij kijken altijd naar u persoonlijk en baseren daarop een advies. Maatwerk dus. 
Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring, is getraind in Miami en heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba. Al onze medewerkers dagen zichzelf continu uit om te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken. 
Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken. Door alleen met de beste merken en zeer ervaren medewerkers te werken, garanderen wij absolute veiligheid.
Lipolaser

Duidelijkheid

U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. 
Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. Wij nemen uw schoonheid heel serieus en bouwen daar graag, samen met u, aan. 
Eugene de Zwart-Storm

Medisch specialist

Alle behandelingen worden uitgevoerd door of onder toeziend oog van de zeer ervaren dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hierdoor kijken wij verder dan alleen de behandeling zodat uw huid in topvorm blijft. De lijnen met de vergoede zorg bij Optimum Clinics zijn kort. 

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken kunnen als storend worden ervaren. Zeker wanneer ze op een zichtbare plek zitten. En laten pigmentvlekken nou net het meest ontstaan op zichtbare plekken zoals het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Vrijwel iedereen krijgt er in de loop der jaren mee te maken. 

Pigmentvlekken kunnen verschillende oorzaken hebben:

  • Zonlicht (uv-straling)
  • Erfelijkheid 
  • Hormonen (bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap)
  • Huidveroudering
  • Stress
  • Als reactie op een ontsteking, ziekte of bepaalde medische behandeling

Wanneer u uw pigmentvlekken als storend ervaart, kunt u het laten behandelen. Welke behandeling de beste keuze is voor u is afhankelijk van de plek, de ernst en persoonlijke voorkeur. 

Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!