Ooglidcorrectie Arnhem

Ooglidcorrectie

Vermoeide uitstraling? Hangende oogleden? Vaak hoofdpijn? Een bovenooglidcorrectie kan de oplossing zijn.

 • Al vanaf 875 euro
 • Geen wachttijd
 • Plaatselijke verdoving
 • Snel weer terug naar een frisse open uitstraling

Ooglidcorrectie

Vroeg of laat krijgt iedereen last van hangende oogleden. Heeft u klachten zoals vermoeide ogen of hoofdpijn? Of vindt u het gewoon ontsierend en bent u klaar met die vermoeide blik? Wat de reden ook is, wij helpen u graag weer aan een mooie open uitstraling. En daar zijn wij heel goed in. 

Onze dermatoloog Eugene de Zwart-Storm heeft zich gespecialiseerd in zowel bovenooglidcorrecties als onderooglidcorrecties en gaat altijd voor het allermooiste resultaat. 


Een ooglidcorrectie is een chirurgische ingreep. De ingreep vindt plaats onder lokale verdoving en u kunt direct weer naar huis. 

Bekijk de resultaten

resultaat ooglidcorrectie

ooglidcorrectie vooraanzicht

resultaat ooglidcorrectie
Bovenooglidcorrectie

Na lang twijfelen heb ik gekozen voor een ooglidcorrectie bij Optimum Beauty. Wat ben ik blij met deze keuze. Ik zie er niet meer zo vermoeid uit en ook de hoofdpijnen zijn enorm afgenomen. Ik draag zelfs af en toe weer wat make-up!

Thea

Waarom een ooglidcorrectie?

Oogleden kunnen gaan hangen. Dit gebeurt vroeg of laat bij iedereen. Het is heel normaal maar kan wel klachten geven. 
Hangende oogleden kunnen leiden tot:
 • Vermoeidheid
 • Zware ogen
 • Minder lichtinval in het oog
 • Wazig zien
 • Hoofdpijn


Naast deze medische klachten kunnen hangende oogleden ook cosmetische klachten geven:

 • Vermoeid uitziende blik
 • Lastig oog make-up aanbrengen
 • Ouder lijken
 • Ontsieren


Een ooglidcorrectie is een van de meest voorkomende cosmetische ingrepen. 

Meer informatie over de ingreep, het resultaat en de voorbereiding vindt u in onze kennisbank

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid wordt verwijderd. Deze ingreep mag enkel en alleen worden uitgevoerd door gespecialiseerde artsen. Dermatoloog Eugene de Zwart-Storm heeft enorm veel ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en voert deze ingreep zeer vakkundig uit. 


Intake

Wanneer u kiest voor een ooglidcorrectie dan nodigen wij u eerst uit voor een intake. Dit kan meestal al na een paar dagen. Tijdens de intake bespreken we uw wensen en krijgt u uitleg over de mogelijkheden, de ingreep en de nazorg. Er komt ongetwijfeld veel informatie op u af tijdens deze intake. Daarom krijgt u ook altijd informatie mee naar huis zodat u dit nog eens rustig kunt nalezen. 

Voorbereiding

Ingreep

Een aantal dagen na de intake kan de ingreep al worden gepland. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Wilt u liever iets langer wachten? Dat is uiteraard ook geen enkel probleem. 

Op de dag van de ingreep komt u naar de kliniek. Tijdens de intake heeft u informatie mee gekregen over wat u wel en liever niet doet deze dag. Het is volkomen normaal om enige spanning te voelen. Probeert u toch zoveel mogelijk te ontspannen. Lukt dit niet? Geef dit dan aan voor de ingreep. Wij kunnen er dan rekening mee houden. Ook adviseren wij om iemand mee te nemen. 

Wanneer u uit de wachtkamer wordt opgehaald door onze assistente krijgt u in de behandelkamer nog een korte uitleg en is er nog wat ruimte voor eventuele vragen. 

Meer informatie over hoe de ingreep precies in zijn werk gaat, vindt u in onze kennisbank. 

Nazorg

Na de ingreep ontvangt u informatie over wat u nog te wachten staat en waar u rekening mee dient te houden. Bij complicaties, vragen of onzekerheden bent u altijd welkom voor een consult. Een behandeling bij Optimum Beauty stopt niet na de ingreep. 

Het behandeltraject

Stap 1: Intake

Stap 2: ooglidcorrectie

Stap 3: nazorg

Stap 4: een stralende open blik!

6 redenen om te kiezen voor een behandeling bij Optimum Beauty

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor u. Om uw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi en natuurlijk resultaat na te streven. Wij kijken altijd naar u persoonlijk en baseren daarop een advies. Maatwerk dus. 
Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring, is getraind in Miami en heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba. Al onze medewerkers dagen zichzelf continu uit om te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken. 
Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken. Door alleen met de beste merken en zeer ervaren medewerkers te werken, garanderen wij absolute veiligheid.
Lipolaser

Duidelijkheid

U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. 
Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. Wij nemen uw schoonheid heel serieus en bouwen daar graag, samen met u, aan. 
Eugene de Zwart-Storm

Medisch specialist

Alle behandelingen worden uitgevoerd door of onder toeziend oog van de zeer ervaren dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hierdoor kijken wij verder dan alleen de behandeling zodat uw huid in topvorm blijft. De lijnen met de vergoede zorg bij Optimum Clinics zijn kort. 

Anna

"Weg vermoeidheid!"

Ik ben een echte boekenwurm maar aan het einde van de dag kon ik mijn ogen niet meer open houden. Zelfs niet voor een goed boek. Na mijn ooglidcorrectie zijn mijn ogen zo veel minder vermoeid en word ik ook nog eens jonger geschat.

Een stralende open blik met een ooglidcorrectie bij
Optimum Beauty

Ervaringen

Geef uw mening!

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Geef uw mening!

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Geef uw mening!

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Ooglidcorrectie

Kom ik in aanmerking voor een ooglidcorrectie?

Iedereen kan in aanmerking komen voor een ooglidcorrectie. Wanneer u klachten ondervindt van hangende oogleden dan kan een ooglidcorrectie een oplossing zijn.
Iedereen komt echter niet voor vergoeding van de ooglidcorrectie in aanmerking. De zorgverzekeraar bepaalt wanneer uw ooglidcorrectie vergoed wordt. Hier zijn strenge eisen aan verbonden en komt in de praktijk maar weinig voor.

Wordt een ooglidcorrectie vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Wanneer uw klachten aan bepaalde strenge voorwaarden voldoen, kan uw ooglidcorrectie voor vergoeding in aanmerking komen. In de praktijk is dit zelden het geval. Mocht onze arts denken dat u voor vergoeding in aanmerking komt, zal dit altijd tijdens de intake aan u worden uitgelegd.

Hoeveel kost een ooglidcorrectie?

De kosten voor een ooglidcorrectie zijn afhankelijk van of het een bovenooglid, onderooglid of beiden betreft. Zie voor actuele prijzen onze tarieven. Deze vindt u in het hoofdmenu.

Mag ik na een ooglidcorrectie sporten?

Het is beter om de eerste tijd na een ooglidcorrectie niet te sporten. Door inspanning kan er spanning op het oog komen te staan en dit komt het herstel niet ten goede.

Hoe snel kan ik na een ooglidcorrectie weer aan het werk?

Dit is afhankelijk van welk werk u doet en hoe u zich voelt. Wij adviseren om een week thuis te blijven en veel te rusten. Dit komt het herstel ten goede. Bovendien kunnen er flinke blauwe plekken en zwellingen ontstaan. Veel mensen blijven liever thuis tot dit iets weg getrokken is.
Vraag het bij twijfel gerust na bij uw arts.

Zie je littekens na een ooglidcorrectie?

De snedes worden gezet in een huidplooi. Hierdoor zal een litteken zich ook in de huidplooi bevinden en niet zichtbaar zijn.

Hoe lang zie je effect van een ooglidcorrectie?

Het effect van een ooglidcorrectie is afhankelijk van veel factoren zoals de ernst van de klachten en de mate waarin de huid verslapt. Hoe lang het effect van een ooglidcorrectie stand houdt is dus niet direct te voorspellen. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het resultaat in de praktijk meestal 15 jaar tot levenslang aanhoudt.

Hoe lang duurt de operatie?

Inclusief voorgesprek, tijd voor vragen en even bijkomen achteraf duurt een ooglidcorrectie ongeveer een uur.

Welke oogleden kan ik laten behandelen?

Bij Optimum Beauty kunt u zowel het boven- als het onderooglid laten corrigeren

Doet een ooglidcorrectie pijn?

De ingreep zelf is pijnloos. U wordt verdoofd. De prik van de verdoving kan vervelend zijn en de vloeistof wat branden. Na de ingreep werkt de verdoving langzaam uit. U kunt dan wel wat pijnklachten krijgen. Koelen en pijnstilling kunnen verlichting bieden.

Hoe kan ik mij voorbereiden op een ooglidcorrectie?

Lees uzelf goed in zodat u weet wat u kunt verwachten. In onze kennisbank vindt u een artikel waarin uitgebreid wordt uitgelegd wat u kunt doen om u goed voor te bereiden op de ingreep.

Waarom zou ik mijn ooglidcorrectie bij Optimum Beauty laten doen?

Vindt u het belangrijk dat de tijd voor u wordt genomen? Wilt u graag geholpen worden door een expert op het gebied van ooglidcorrecties? Wilt u het beste voor uzelf? Dan is Optimum Beauty "the place to be"

Waar kan ik het beste een ooglidcorrectie laten doen?

Een ooglidcorrectie is een operatieve ingreep op een plek die erg bepalend is voor uw uitstraling. Kies voor een ooglidcorrectie dus altijd voor een specialist met veel ervaring.

Wanneer heb ik een ooglidcorrectie nodig?

U heeft een ooglidcorrectie nodig wanneer u klachten ondervindt van hangende oogleden, zowel lichamelijke ongemakken als uit cosmetisch oogpunt.

Wat is een ooglidcorrectie?

Bekijk voor een uitgebreide uitleg over wat een ooglidcorrectie precies inhoudt onze kennisbank.

Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!