profhilo

Natuurlijk huidveroudering tegengaan

Laat uw huid zelf het werk doen met hulp van Profhilo

10 jaar ervaring

in binnen- en buitenland

1.000+

tevreden klanten

< 1 week

Binnen een week al een intake

Wat is Profhilo?

Profhilo is een natuurlijke behandeling tegen huidveroudering. De huid wordt geïnjecteerd met lichaamseigen hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid meer collageen en elastine aanmaakt. Bij het ouder worden maakt het lichaam deze stoffen steeds minder aan. Hierdoor verslapt de huid en krijg je tekenen van veroudering.

Door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren, is de huid beter in staat om zelf te herstellen en wordt de huid weer steviger. 

Voordelen van een behandeling met Profhilo bij Optimum Beauty

Profhilo is een natuurlijke behandeling.

Profhilo zorgt ervoor dat de huid zelf aan het werk gaat. 
Bij Optimum Beauty nemen we ruim de tijd voor zowel de intake als de behandeling.

Onze dermatoloog heeft heel veel ervaring met Profhilo. 

profhilo meest gestelde vragen

Veelgestelde vragen over Profhilo

Prophilo

Is een behandeling met Profhilo gevaarlijk?

Nee, een behandeling met Profhilo is veilig. Er wordt een lichaamseigen stof geïnjecteerd zonder chemische toevoegingen. De huid wordt hierdoor enkel gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken om op die manier zichzelf te herstellen.

Wat kan er behandeld worden met Profhilo?

Met een behandeling met Profhilo kan huidverslapping worden aangepakt. Denk hierbij aan gebieden als het gezicht, de hals, het decolleté, de bovenarmen en zelfs de handen.

Voor wie is een behandeling met Profhilo geschikt?

Eigenlijk is de behandeling geschikt voor iedereen die huidverslapping wil tegengaan, mannen en vrouwen vanaf ongeveer een jaar of 30. Het is zeer geschikt wanneer u een huidverjongend effect wil maar fillers (nog) een stap te ver vindt. Profhilo kan ook prima worden ingezet naast een behandeling met botox of een filler.

Wanneer kan ik resultaat verwachten van Profhilo?

Met Profhilo wordt de huid zelf aan het werk gezet. Hierdoor is er niet direct resultaat zichtbaar. Er moet immers collageen en elastine worden aangemaakt en hier heeft het lichaam tijd voor nodig.

Vaak is het wel direct merkbaar dat de huid beter gehydrateerd is.

Ongeveer 6 tot 8 weken na de eerste behandeling is het effect steeds beter zichtbaar. Voor optimaal effect zijn er meestal 2 tot 3 behandelingen nodig met een periode van een maand tussen de verschillende behandelingen.

Hoe lang houdt het effect van een behandeling met Profhilo aan?

Dit is afhankelijk van de conditie van uw huid en kan verschillen van persoon tot persoon. We adviseren in de regel om 1 a 2 keer per jaar voor een onderhoudsbehandeling te komen. Dit is belangrijk omdat het huidverouderingsproces gewoon doorgaat en we dit willen blijven vertragen.

Wat zijn de bijwerkingen van een behandeling met Profhilo?

Bij Profhilo wordt hyaluronzuur geinjecteerd. Dit is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en wordt daardoor goed verdragen. De bijwerkingen die kunnen ontstaan zijn daarom meestal door de injectie en niet door de geinjecteerde stof. Denk hierbij aan een lichte zwelling, wat roodheid en blauwe plekjes op en ronde de plekken waar geinjecteerd is. Dit verdwijnt vanzelf weer.

Sinds 2015 is Profhilo wereldwijd veel gebruikt. Er zijn nog geen andere bijwerkingen gerapporteerd dan hierboven beschreven.

Hoe gaat een behandeling met Profhilo?

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt. Dit zijn injecties in tien gebieden zie zorgen voor een optimaal resultaat. Met deze injecties kunnen prima hele gebieden zoals een gezicht, decollete of hals worden behandeld. De behandeling is vrijwel pijnloos en snel.

Is Profhilo een filler?

Nee, Profhilo is geen filler. Het vult namelijk niets op. In fillers wordt ook hyaluronzuur gebruikt. Hier zit echter wel een verschil in. Het hyaluronzuur in Profhilo is van een andere samenstelling en vult dus niets op. Het stimuleert enkel het herstelvermogen van de huid.

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor jou. Om jouw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi natuurlijk resultaat na te streven. 

Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. We nemen jouw schoonheid serieus en bouwen daar graag samen met jou aan. 

Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring. Hij is getraind in Miami, heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba en nu helpt hij je graag in Arnhem.

Botox dermatoloog

Dermatoloog

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hij kijkt verder dan alleen de behandeling zodat je huid in topvorm blijft. 

Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken op het gebied van huidverjonging. Door met alleen de beste merken en een zeer ervaren dermatoloog te werken garanderen wij absolute veiligheid.

Botox snel

Snelheid

Wij laten je niet graag wachten. Wachtlijsten hebben we niet. Een behandeling kan direct na intake.

Botox Arnhem

wij zijn Optimum Beauty

Wij zijn jouw specialist in schoonheid. Bij ons ben je op het juiste adres voor het perfectioneren van je eigen schoonheid, een natuurlijke uitstraling en veilige behandelingen. Wij gaan voor de lange termijn en bouwen graag, samen met jou, aan een prachtige uitstraling. Wij houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent. Denk je aan een ooglidcorrectie? Ga dan voor dé specialist en kies voor Optimum Beauty. 

Komt hier jouw mening te staan? Laat ons weten wat je van Optimum Beauty vindt. Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

Ooglidcorrectie Arnhem

?

Komt hier jouw mening te staan? Laat ons weten wat je van Optimum Beauty vindt. Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

Ooglidcorrectie Arnhem

?

Komt hier jouw mening te staan? Laat ons weten wat je van Optimum Beauty vindt. Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

Ooglidcorrectie Arnhem

?

Waarom kies ik voor een Profhilo behandeling bij Optimum Beauty?

Ooglidcorrectie Arnhem

Kwaliteit

Uw uitstraling is u veel waard. U wilt uzelf nog mooier voelen. Uw ogen willen stralen, goed kunnen zien en gezien worden. En daarom wilt u niets minder dan perfectie, toch?

Wij ook. Daarom gaan wij alleen voor het allerbeste. Onze artsen zijn zeer deskundig en ervaren. En wij dagen onszelf constant uit om ons te blijven ontwikkelen. 

Ooglidcorrectie Arnhem

Duidelijkheid

U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. 


Eugene de Zwart-Storm

Service

Onze arts, dokter De Zwart-Storm, zal uitgebreid de tijd voor u nemen. Hij zal u mondeling en schriftelijk informeren over de voor- en nadelen, de procedure, nazorg en de verwachte hersteltermijn. Er wordt altijd minimaal een week bedenktijd aangehouden tussen het intake gesprek en de daadwerkelijke procedure. Zo kunt u  goed inlezen en uzelf voorbereiden op de ingreep. Na de behandeling zorgen wij voor uitstekende nazorg. Een week na de behandeling komt u terug voor wondcontrole en het verwijderen van de hechtingen. Drie maanden na de ingreep vindt er nog een laatste controle plaats. Wanneer er tussentijds vragen zijn staan we voor u klaar. 

Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!