Botox

Ga voor kwaliteit en veiligheid

Ooglidcorrectie Arnhem

Een boze blik, vermoeide uitstraling of kraaienpootjes. Botox kan een oplossing zijn. Maar botox is veel veelzijdiger. Zo kan botox ook helpen bij overmatig zweten of migraine. Het is daarom belangrijk om een behandeling met botox altijd uit te laten voeren door een professional.

Onze dermatoloog Eugene de Zwart-Storm heeft veel ervaring in het behandelen met botox. 


Wilt u meer weten over de behandeling en de resultaten? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Bekijk de resultaten

Botox Arnhem

Voorhoofd behandeld met botox

Ooglidcorrectie Arnhem

kraaienppotjes behandeld met botox

Ooglidcorrectie Arnhem
Kraaienpootjes behandeld met botox
Botox Arnhem

Migraine behandeling met botox

Overmatig zweten behandeld met botox
Ooglidcorrectie Arnhem

..

Door een behandeling met botox bij Optimum Beauty irriteer ik mij niet meer aan de rimpels in mijn voorhoofd. Mooi bijkomend voordeel is dat ik niet meer steeds te horen krijg dat ik boos kijk!
Reactie via e-mail

6 redenen om te kiezen voor een behandeling bij Optimum Beauty

natuurijk resultaat botox
Wij zijn er voor u. Om uw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi en natuurlijk resultaat na te streven. Wij kijken altijd naar u persoonlijk en baseren daarop een advies. Maatwerk dus. 
Botox expert
Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring, is getraind in Miami en heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba. Al onze medewerkers dagen zichzelf continu uit om te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken. 
Veilige Botox
Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken. Door alleen met de beste merken en zeer ervaren medewerkers te werken, garanderen wij absolute veiligheid.
Lipolaser
U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. 
Botox lange termijn
Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. Wij nemen uw schoonheid heel serieus en bouwen daar graag, samen met u, aan. 
Eugene de Zwart-Storm
Alle behandelingen worden uitgevoerd door of onder toeziend oog van de zeer ervaren dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hierdoor kijken wij verder dan alleen de behandeling zodat uw huid in topvorm blijft. De lijnen met de vergoede zorg bij Optimum Clinics zijn kort. 

Botox-behandeling

Botox is een van de meest bekende cosmetische behandelingen. Het is zeer effectief tegen rimpels maar kan ook worden ingezet tegen overmatig zweten en migraine. Botox is veilig, pijnloos en geeft een snel, mooi en natuurlijk resultaat. 

Botox is in feite de merknaam voor botuline toxine. Dit natuurlijke eiwit zorgt ervoor dat de spieren ontspannen. Het wordt ingezet bij medische toepassingen zoals migraine, overmatig zweten, spasticiteit en vaginisme. De meest bekende toepassing is echter de cosmetische. Bij Optimum Beauty behandelen wij het volgende met botox:

  • voorhoofdrimpels
  • fronsrimpels
  • Kraaienpootjes
  • Wenkbrauwlift
  • Tandvleeslach
  • Afhangende mondhoeken
  • Kinlijntjes


Bij Optimum Clinics werken we met de beste kwaliteitsmerken en wordt u behandeld door een zeer ervaren dermatoloog. Doordat dermatoloog Eugene de Zwart-Storm een enorme passie heeft voor de huid en beschikt over jarenlange ervaring, zal hij altijd verder kijken dan alleen het zetten van botox. Hij let scherp op gezichtscontouren om zo een zo natuurlijk mogelijk resultaat na te streven. Daarnaast zal hij een verdacht plekje direct opmerken en ook het geven van advies voor de verzorging van uw huid zal hij niet laten liggen. Uw huid in topvorm, daar zorgen wij voor!
Ervaringen

Geef uw mening!
Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Geef uw mening!

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Geef uw mening!

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Wat is botox?

Botox is gemaakt van de stof botulinetoxine. Deze stof zorgt ervoor dat spieren zich niet meer volledig kunnen aanspannen.

Is botox gevaarlijk?

In principe is botox voor cosmetisch gebruik niet gevaarlijk. Het gaat om kleine hoeveelheden. In grote hoeveelheden en onjuiste verhoudingen kan botox wel gevaren met zich meebrengen. Het is daarom heel belangrijk om een behandeling met botox uit te laten voeren door een ervaren medisch specialist.

Hoe weet ik of de behandeling bij Optimum Beauty veilig is?

Bij Optimum Beauty wordt u behandeld door een medisch specialist, een dermatoloog die speciaal voor cosmetische ingrepen en behandelingen is opgeleid en hierin veel ervaring heeft opgedaan. Daarnaast werken wij met bekende en kwalitatief zeer goede en veilige merken.

Kan botox mislukken?

In principe kan botox niet mislukken, mits u de behandeling laat uitvoeren door een ervaren medisch specialist en niet bij de goedkoopste prijsvechter.
Er kunnen wel complicaties ontstaan. Doordat botox een beperkte tijd heeft dat het werkzaam is, zijn complicaties ook van voorbijgaande aard en in de meeste gevallen prima op te lossen of een volgende keer te voorkomen

Wat zijn de kosten van botox?

Dit verschilt welk gebied of welke klacht er behandeld wordt. Voor meer informatie over prijzen verwijzen wij u naar onze tarieven.

We willen u wat betreft prijs wel een advies meegeven. In het geval van cosmetische behandelingen is het belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken. Goedkoop kan duurkoop worden.

Doet een botox behandeling pijn?

Nee, een behandeling met botox doet geen pijn. Er wordt een hele dunne naald gebruikt waardoor de prikjes geen pijn doen. Het kan echter wel vervelend voelen en soms kunt u een klein prikje voelen. Verdoven is niet nodig.

Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!