Botox Arnhem

Botox

Boze blik? Vermoeide uitstraling? kraaienpootjes? Overmatig zweten? Migraine? Een behandeling met Botox kan de oplossing zijn.

 • Al vanaf 150 euro
 • Geen wachttijd
 • Zeer ervaren dermatoloog
 • Natuurlijk resultaat

Botox

Een boze blik, vermoeide uitstraling of kraaienpootjes. Botox kan een oplossing zijn. Maar botox is veel veelzijdiger. Zo kan botox ook helpen bij overmatig zweten of migraine. Het is daarom belangrijk om een behandeling met botox altijd uit te laten voeren door een professional.

Onze dermatoloog Eugene de Zwart-Storm heeft veel ervaring in het behandelen met botox. 

Bekijk de resultaten

Botox Arnhem

Voorhoofd behandeld met botox

Ooglidcorrectie Arnhem

kraaienppotjes behandeld met botox

Ooglidcorrectie Arnhem
Kraaienpootjes behandeld met botox
Botox Arnhem

Migraine behandeling met botox

Overmatig zweten behandeld met botox
Ooglidcorrectie Arnhem

..

"Door een behandeling met botox bij Optimum Beauty irriteer ik mij niet meer aan de rimpels in mijn voorhoofd. Mooi bijkomend voordeel is dat ik niet meer steeds te horen krijg dat ik boos kijk!"
Reactie via e-mail

Waarom een behandeling met botox?

Botox is een van de meest bekende cosmetische behandelingen. Het is zeer effectief tegen rimpels maar kan ook worden ingezet tegen overmatig zweten en migraine. Botox is veilig, pijnloos en geeft een snel, mooi en natuurlijk resultaat. 

Botox is in feite de merknaam voor botuline toxine. Dit natuurlijke eiwit zorgt ervoor dat de spieren ontspannen. Het wordt ingezet bij medische toepassingen zoals migraine, overmatig zweten, spasticiteit en vaginisme. De meest bekende toepassing is echter de cosmetische. Bij Optimum Beauty behandelen wij het volgende met botox:

 • voorhoofdrimpels
 • fronsrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Wenkbrauwlift
 • Tandvleeslach
 • Afhangende mondhoeken
 • Kinlijntjes


Bij Optimum Beauty werken we met de beste kwaliteitsmerken en wordt u behandeld door een zeer ervaren dermatoloog. Doordat dermatoloog Eugene de Zwart-Storm een enorme passie heeft voor de huid en beschikt over jarenlange ervaring, zal hij altijd verder kijken dan alleen het zetten van botox. Hij let scherp op gezichtscontouren om zo een zo natuurlijk mogelijk resultaat na te streven. Daarnaast zal hij een verdacht plekje direct opmerken en ook het geven van advies voor de verzorging van uw huid zal hij niet laten liggen. Uw huid in topvorm, daar zorgen wij voor!

Botox

Een van onze meest gangbare en meest gekozen behandelingen is een behandeling met botox. Botox kan prachtige resultaten opleveren en is geen hele ingrijpende behandeling. Een intake voordat u wordt behandeld met botox is daarom meestal niet nodig. Mocht u twijfelen of botox de juiste behandeling is voor u of dat uw klachten toch beter verholpen kunnen worden met een behandeling met bijvoorbeeld fillers of door een laserbehandeling, dan adviseren wij om wel een intake gesprek te plannen. 

De behandeling

Voordat de arts start met de behandeling met botox worden eerst de wensen en verwachtingen besproken. Het is belangrijk dat u duidelijk aangeeft wat u graag verholpen wil hebben en welk resultaat u wilt bereiken.

Wanneer er gestart wordt met de behandeling wordt er eerst goed gekeken naar welke spier behandeld dient te worden. Daarna wordt de huid gedesinfecteerd en wordt de te behandelen plek afgetekend. Dit wordt gedaan om precies op de juiste plek in de spier te prikken. Door middel van een injectie wordt de botox op die plek ingespoten. Dit zijn kleine prikjes en voelt u nagenoeg niets van. Sommige plekjes kunnen wat gevoeliger zijn.

Na de behandeling

Op de plekken waar geprikt is, ontstaan kleine bobbeltjes. Dit is volkomen normaal en trekt na een paar uur vanzelf weer weg. Na een paar dagen ziet u al een beetje resultaat maar het echte effect van botox ziet u na twee tot vier weken. Dit effect houdt, afhankelijk van het soort behandeling en uw persoonlijke kenmerken, een aantal maanden aan. Wanneer u merkt dat de werking van de botox vermindert, kunt u terugkomen voor een nieuwe behandeling. 


In de volgende video wordt alles nog eens kort uitgelegd:Het behandeltraject

Stap 1: Botox behandeling

Stap 2: Herhaal behandelingen

6 redenen om te kiezen voor een behandeling bij Optimum Beauty

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor u. Om uw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi en natuurlijk resultaat na te streven. Wij kijken altijd naar u persoonlijk en baseren daarop een advies. Maatwerk dus. 
Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring, is getraind in Miami en heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba. Al onze medewerkers dagen zichzelf continu uit om te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken. 
Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken. Door alleen met de beste merken en zeer ervaren medewerkers te werken, garanderen wij absolute veiligheid.
Lipolaser

Duidelijkheid

U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. 
Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. Wij nemen uw schoonheid heel serieus en bouwen daar graag, samen met u, aan. 
Eugene de Zwart-Storm

Medisch specialist

Alle behandelingen worden uitgevoerd door of onder toeziend oog van de zeer ervaren dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hierdoor kijken wij verder dan alleen de behandeling zodat uw huid in topvorm blijft. De lijnen met de vergoede zorg bij Optimum Clinics zijn kort. 

Ervaringen

Geef uw mening!
Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Geef uw mening!

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Geef uw mening!

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Bekijk hier waarom een botox behandeling bij Optimum Beauty de beste keuze is

Botox

Wat is botox?

Botox is gemaakt van de stof botulinetoxine. Deze stof zorgt ervoor dat spieren zich niet meer volledig kunnen aanspannen.

Is botox gevaarlijk?

In principe is botox voor cosmetisch gebruik niet gevaarlijk. Het gaat om kleine hoeveelheden. In grote hoeveelheden en onjuiste verhoudingen kan botox wel gevaren met zich meebrengen. Het is daarom heel belangrijk om een behandeling met botox uit te laten voeren door een ervaren medisch specialist.

Hoe weet ik of de behandeling bij Optimum Beauty veilig is?

Bij Optimum Beauty wordt u behandeld door een medisch specialist, een dermatoloog die speciaal voor cosmetische ingrepen en behandelingen is opgeleid en hierin veel ervaring heeft opgedaan. Daarnaast werken wij met bekende en kwalitatief zeer goede en veilige merken.

Kan botox mislukken?

In principe kan botox niet mislukken, mits u de behandeling laat uitvoeren door een ervaren medisch specialist en niet bij de goedkoopste prijsvechter.
Er kunnen wel complicaties ontstaan. Doordat botox een beperkte tijd heeft dat het werkzaam is, zijn complicaties ook van voorbijgaande aard en in de meeste gevallen prima op te lossen of een volgende keer te voorkomen

Wat zijn de kosten van botox?

Dit verschilt welk gebied of welke klacht er behandeld wordt. Voor meer informatie over prijzen verwijzen wij u naar onze tarieven.

We willen u wat betreft prijs wel een advies meegeven. In het geval van cosmetische behandelingen is het belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken. Goedkoop kan duurkoop worden.

Doet een botox behandeling pijn?

Nee, een behandeling met botox doet geen pijn. Er wordt een hele dunne naald gebruikt waardoor de prikjes geen pijn doen. Het kan echter wel vervelend voelen en soms kunt u een klein prikje voelen. Verdoven is niet nodig.

Wat zijn de verschillen tussen de verschillende botox?

Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!