Facelift met fillers

Wel de facelift, niet de operatie

Ooglidcorrectie Arnhem

Kies voor een facelift met fillers bij Optimum Beauty

Wilt u er graag weer jonger uitzien? Wilt u weer stralen en die open uitstraling terug? Wilt u een facelift maar durft u de operatie niet aan? Dan is een facelift met fillers de perfecte oplossing. 

Dermatoloog Eugene de Zwart-Storm is esthetisch dermatoloog. Hij kan gezichten lezen als geen ander. Contouren van een gezicht perfectioneren en eigen schoonheid accentueren is zijn passie. 

Wilt u meer weten over de behandeling en de resultaten? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Bekijk de resultaten

Botox Arnhem

Voorhoofd behandeld met botox

Ooglidcorrectie Arnhem

kraaienppotjes behandeld met botox

Ooglidcorrectie Arnhem
Kraaienpootjes behandeld met botox
Botox Arnhem

Migraine behandeling met botox

Overmatig zweten behandeld met botox
Ooglidcorrectie Arnhem

..

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
A delicate name

6 redenen om te kiezen voor een behandeling bij Optimum Beauty

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor u. Om uw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi en natuurlijk resultaat na te streven. Wij kijken altijd naar u persoonlijk en baseren daarop een advies. Maatwerk dus. 
Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring, is getraind in Miami en heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba. Al onze medewerkers dagen zichzelf continu uit om te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken. 
Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken. Door alleen met de beste merken en zeer ervaren medewerkers te werken, garanderen wij absolute veiligheid.
Lipolaser

Duidelijkheid

U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. 
Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. Wij nemen uw schoonheid heel serieus en bouwen daar graag, samen met u, aan. 
Eugene de Zwart-Storm

Medisch specialist

Alle behandelingen worden uitgevoerd door of onder toeziend oog van de zeer ervaren dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hierdoor kijken wij verder dan alleen de behandeling zodat uw huid in topvorm blijft. De lijnen met de vergoede zorg bij Optimum Clinics zijn kort. 

Ms. Nameless

Ik word weer jonger geschat!

hfjdhgjsdf hgjfdhgjsdfkh hgfdjhgdfj hfjdhsgdljhg hfjdkhgsjkdlh hjfdh hgfjhdgjf hjhfdjgh hjgfdhdgjf hjfhgdfj hjfdhgjfd hjfhgjfdh hjfhgfdjhg

Facelift met fillers

Fillers, veelal bekend om lippen voller te maken. Er is echter zoveel meer mogelijk met fillers. Zo is het een perfecte manier voor een facelift zonder het ingrijpende van een operatie. 


Bij Optimum Clinics werken we met de beste kwaliteitsmerken en wordt u behandeld door een zeer ervaren dermatoloog. Doordat dermatoloog Eugene de Zwart-Storm een enorme passie heeft voor de huid en beschikt over jarenlange ervaring, zal hij altijd verder kijken dan alleen het zetten van botox. Hij let scherp op gezichtscontouren om zo een zo natuurlijk mogelijk resultaat na te streven. Daarnaast zal hij een verdacht plekje direct opmerken en ook het geven van advies voor de verzorging van uw huid zal hij niet laten liggen. Uw huid in topvorm, daar zorgen wij voor!
Ervaringen

This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV
This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV
This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV

Facelift met fillers

Wat is beter, een chirurgische facelift of met fillers?

Het een is niet beter dan het andere. Wat de juiste keuze is, is afhankelijk van meerdere factoren. Zo speelt een rol wat de huidige situatie is, wat het gewenste resultaat is maar zeker ook wat uw persoonlijke voorkeur heeft.

Een facelift met fillers is wel minder ingrijpend omdat het geen operatie is. Er wordt niet gesneden en u hoeft niet onder narcose

Is een facelift met fillers een liquid facelift?

Ja, een facelift met fillers wordt ook wel een liquid facelift genoemd.

Wat is de beste leeftijd voor een facelift?

Er is geen perfecte leeftijd voor een facelift met fillers. Het verschilt per persoon enorm wanneer de huid verouderd maar ook of en wanneer men er hinder van ondervindt. De beste leeftijd voor een facelift met fillers is wanneer u vindt dat u een facelift nodig heeft.


(uiteraard behandelen wij onder de 18 jaar niet met fillers)

Hoe lang is het resultaat van een facelift met fillers te zien?

Het resultaat van een facelift met fillers kan tot een jaar of vijf te zien zijn. Belangrijk is wel om dan iedere 9 tot 12 maanden een zogenaamde touch-up te doen. Dit is geen facelift maar het bijwerken van bepaalde gebieden om zo lang mogelijk het mooie resultaat te behouden.

Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!