Facelift zonder operatie

Facelift met fillers

Denkt u over een facelift maar ziet u op tegen een operatie? Wilt u er weer jonger uitzien maar wel op een natuurlijke manier? Een facelift door middel van fillers kan de oplossing zijn.

  • Al vanaf 1700 euro
  • Geen operatie
  • Lokale verdoving, direct weer naar huis
  • Geen wachttijd

Facelift zonder operatie

Kan dat wel een facelift zonder operatie? En heeft een facelift met fillers wel hetzelfde effect als een operatieve facelift? 

In de video leggen we het u graag uit. 

AAN DEZE PAGINA WORDT MOMENTEEL GEWERKT

Bekijk de resultaten

Facelift zonder operatie
Heeft u een facelift ondergaan bij Optimum Beauty? Wij horen graag uw ervaring!
Mail naar: info@optimumbeauty.nl

Waarom een facelift met fillers?

Naarmate u ouder wordt kan uw gezichtsuitdrukking veranderen. De zwaartekracht kan een rol gaan spelen en verhoudingen in het gezicht kunnen daardoor veranderen. Bij de een gebeurt dit sneller dan bij de ander maar uiteindelijk ontkomt niemand daaraan. Het hoort bij het leven. Dit wil echter niet zeggen dat er niets aan te doen is. 

Misschien stoort u zich aan hangende wangen, een vage kaaklijn, rimpeltjes, wallen enz. U heeft dan vast weleens een facelift door uw gedachte laten gaan. Maar een operatie is best wel ingrijpend en de narcose vindt u ook een heel groot nadeel. Hoe fijn zou het dan zijn wanneer u wel de voordelen van een facelift kunt krijgen maar niet de nadelen? 

Een facelift met fillers kan u een frissere en jongere uitstraling bezorgen. Dit kan op een heel natuurlijke wijze. En dat alles ook nog eens heel veilig, zonder narcose en na de behandeling kunt u direct weer naar huis. 

Facelift

Een facelift kan ook zonder operatie. 

Het behandeltraject

6 redenen om te kiezen voor een behandeling bij Optimum Beauty

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor u. Om uw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi en natuurlijk resultaat na te streven. Wij kijken altijd naar u persoonlijk en baseren daarop een advies. Maatwerk dus. 
Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring, is getraind in Miami en heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba. Al onze medewerkers dagen zichzelf continu uit om te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken. 
Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken. Door alleen met de beste merken en zeer ervaren medewerkers te werken, garanderen wij absolute veiligheid.
Lipolaser

Duidelijkheid

U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. 
Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. Wij nemen uw schoonheid heel serieus en bouwen daar graag, samen met u, aan. 
Eugene de Zwart-Storm

Medisch specialist

Alle behandelingen worden uitgevoerd door of onder toeziend oog van de zeer ervaren dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hierdoor kijken wij verder dan alleen de behandeling zodat uw huid in topvorm blijft. De lijnen met de vergoede zorg bij Optimum Clinics zijn kort. 

Facelift met fillers

Fillers, veelal bekend om lippen voller te maken. Er is echter zoveel meer mogelijk met fillers. Zo is het een perfecte manier voor een facelift zonder het ingrijpende van een operatie. 


Bij Optimum Clinics werken we met de beste kwaliteitsmerken en wordt u behandeld door een zeer ervaren dermatoloog. Doordat dermatoloog Eugene de Zwart-Storm een enorme passie heeft voor de huid en beschikt over jarenlange ervaring, zal hij altijd verder kijken dan alleen het zetten van botox. Hij let scherp op gezichtscontouren om zo een zo natuurlijk mogelijk resultaat na te streven. Daarnaast zal hij een verdacht plekje direct opmerken en ook het geven van advies voor de verzorging van uw huid zal hij niet laten liggen. Uw huid in topvorm, daar zorgen wij voor!


Een facelift met fillers. Hoe werkt dat nou? Bekijk de video waarin onze arts uitleg geeft over een facelift met fillers.
Misschien denkt u aan een facelift maar heeft u deze stap nog niet genomen. Wellicht omdat de stap te groot is, u de ingreep te heftig vindt of dat u niet onder algehele narcose wil. Een facelift door gebruik te maken van fillers is dan de ideale oplossing. 


Facelift met fillers

Wat is beter, een chirurgische facelift of met fillers?

Het een is niet beter dan het andere. Wat de juiste keuze is, is afhankelijk van meerdere factoren. Zo speelt een rol wat de huidige situatie is, wat het gewenste resultaat is maar zeker ook wat uw persoonlijke voorkeur heeft.

Een facelift met fillers is wel minder ingrijpend omdat het geen operatie is. Er wordt niet gesneden en u hoeft niet onder narcose

Is een facelift met fillers een liquid facelift?

Ja, een facelift met fillers wordt ook wel een liquid facelift genoemd.

Wat is de beste leeftijd voor een facelift?

Er is geen perfecte leeftijd voor een facelift met fillers. Het verschilt per persoon enorm wanneer de huid verouderd maar ook of en wanneer men er hinder van ondervindt. De beste leeftijd voor een facelift met fillers is wanneer u vindt dat u een facelift nodig heeft.


(uiteraard behandelen wij onder de 18 jaar niet met fillers)

Hoe lang is het resultaat van een facelift met fillers te zien?

Het resultaat van een facelift met fillers kan tot een jaar of vijf te zien zijn. Belangrijk is wel om dan iedere 9 tot 12 maanden een zogenaamde touch-up te doen. Dit is geen facelift maar het bijwerken van bepaalde gebieden om zo lang mogelijk het mooie resultaat te behouden.

Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!