haarverlies

Haaruitval? Dunner wordend haar? Inhammen? Kale plekken?


Hier is iets aan te doen! 


Kies voor een hairloss treatment bij Optimum Beauty


AAN DEZE PAGINA WORDT MOMENTEEL GEWERKT

Minder haaruitval, verbeterde haargroei en steviger en vitaler haar

Een hairloss treatment is een behandeling om haaruitval tegen te gaan, haargroei te stimuleren en het haar steviger en vitaler te maken. Dit wordt gedaan door middel van microneedling in combinatie met mesotherapie. 

De behandeling is geschikt bij haarverlies die genetisch bepaald is of veroorzaakt door stress of veranderende hormoonhuishouding. 

Dit uit zich bij mannen in een terugtrekkende haarlijn, een kalende kruin en/of inhammen.

Bij vrouwen uit zich dit in een terugtrekkende haarlijn en dunner wordend haar bovenop het hoofd. 


Bekijk de resultaten

haarverlies

Voor de behandeling

haarverlies

Na 5 behandelingen

De behandeling

Hoe werkt een behandeling tegen haarverlies?

Haarverlies of haaruitval is ontzettend vervelend en iets waar u vaak al wat langer mee rondloopt voordat u hulp zoekt. Gelukkig is er in veel gevallen iets tegen te doen! 

We begrijpen dat de stap naar een behandeling een grote en soms ook hele spannende stap kan zijn. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor uen leggen we u graag uit hoe alles precies in zijn werk gaat. 

De eerste stap is een gratis en geheel vrijblijvende intake. Tijdens dit intake gesprek maakt u kennis met onze huidtherapeute. Zij is degene die de behandelingen zal uitvoeren. Wel zo prettig om elkaar alvast een beetje te kennen. Daarnaast zal zij de huid goed bekijken, uw klachten en wensen met u bespreken en de behandeling uitleggen. Op basis daarvan kunt u beslissen om de behandeling aan te gaan of niet. Neemt u hier gerust thuis de tijd voor.

De eerste behandelingFases hairloss treatment

Stap 1: Gratis en vrijblijvende intake
Stap 2: Eerste behandeling
Stap 3: volgende behandelingen
Stap 4: nazorg en eventuele vervolgbehandelingen

6 redenen om te kiezen voor een behandeling bij Optimum Beauty

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor u. Om uw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi en natuurlijk resultaat na te streven. Wij kijken altijd naar u persoonlijk en baseren daarop een advies. Maatwerk dus. 
Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring, is getraind in Miami en heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba. Al onze medewerkers dagen zichzelf continu uit om te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken. 
Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken. Door alleen met de beste merken en zeer ervaren medewerkers te werken, garanderen wij absolute veiligheid.
Lipolaser

Duidelijkheid

U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. 
Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. Wij nemen uw schoonheid heel serieus en bouwen daar graag, samen met u, aan. 
Eugene de Zwart-Storm

Medisch specialist

Alle behandelingen worden uitgevoerd door of onder toeziend oog van de zeer ervaren dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hierdoor kijken wij verder dan alleen de behandeling zodat uw huid in topvorm blijft. De lijnen met de vergoede zorg bij Optimum Clinics zijn kort. 

Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!