Overmatig transpireren

Snel en makkelijk van veel zweten af

overmatig zweten

Kies voor een behandeling tegen overmatig zweten bij Optimum Beauty


Dermatoloog Eugene de Zwart-Storm is esthetisch dermatoloog. Hij kan gezichten lezen als geen ander. Contouren van een gezicht perfectioneren en eigen schoonheid accentueren is zijn passie. Hij kan uw huid weer jong en gezond laten stralen zonder uw eigen uitstraling te veranderen. Maar uw eigen schoonheid perfectioneren zit niet alleen in een stralende en jonge huid. Overmatig zweten bijvoorbeeld kan veel invloed hebben op uw zelfbeeld en zelfverzekerdheid.

Voelt u zich onzeker doordat u last heeft van overmatig zweten? Bent u klaar met verkleurde en natte plekken in uw kleding? Wij helpen u graag van het overmatig zweten af door middel van een behandeling met botox. 

Wilt u meer weten over de behandeling en de resultaten? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

AAN DEZE PAGINA WORDT MOMENTEEL GEWERKT

6 redenen om te kiezen voor een behandeling bij Optimum Beauty

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor u. Om uw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi en natuurlijk resultaat na te streven. Wij kijken altijd naar u persoonlijk en baseren daarop een advies. Maatwerk dus. 
Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring, is getraind in Miami en heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba. Al onze medewerkers dagen zichzelf continu uit om te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken. 
Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken. Door alleen met de beste merken en zeer ervaren medewerkers te werken, garanderen wij absolute veiligheid.
Lipolaser

Duidelijkheid

U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. 
Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. Wij nemen uw schoonheid heel serieus en bouwen daar graag, samen met u, aan. 
Eugene de Zwart-Storm

Medisch specialist

Alle behandelingen worden uitgevoerd door of onder toeziend oog van de zeer ervaren dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hierdoor kijken wij verder dan alleen de behandeling zodat uw huid in topvorm blijft. De lijnen met de vergoede zorg bij Optimum Clinics zijn kort. 

Overmatig zweten

Zweten is een hele normale reactie van het lichaam. We zweten om ons lichaam te beschermen tegen oververhitting. Het is daarom heel normaal wanneer u zweet tijdens bijvoorbeeld het sporten, wanneer u zenuwachtig bent of op een hele hete zomerdag. 

Zweet u constant? Of zweet u op momenten dat zweten helemaal niet nodig is? Zweet u zoveel dat u er hinder van ondervindt zoals de geur en natte vlekken in kleding? Dan kan het zijn dat u hyperhidrois heeft, ofwel overmatig zweten. 

In veel gevallen is er geen oorzaak voor het overmatig zweten aan te geven. Erfelijkheid zou een rol kunnen spelen maar dit is eigenlijk nooit echt aangetoond. Soms is er wel een medische oorzaak voor overmatig zweten. Denk hierbij aan:

  • Bijwerkingen van medicijnen
  • Hormonale veranderingen zoals de overgang en zwangerschap
  • Overgewicht
  • Drugs of alcohol of juist het afkicken van een verslaving
  • Stofwisselingsstoornis
  • Aandoeningen zoals neurologische aandoeningen, hart- en vaatziekten, longaandoeningen of infecties


Er zijn verschillende behandelingen mogelijk tegen overmatig zweten. Bij Optimum Beauty hebben we zeer goede resultaten behaald door overmatig zweten te behandelen met botox. U leest hier hoe deze behandeling in zijn werk gaat. 


Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!