PRP facelift

Een natuurlijke facelift door het stimuleren van het herstellend vermogen van uw eigen huid

Ooglidcorrectie Arnhem

Kies voor een PRP bij Optimum Beauty

Wilt u er graag weer jonger uitzien? Wilt u weer stralen en die open uitstraling terug? Wilt u een facelift maar durft u de operatie niet aan? Wilt u een facelift die heel natuurlijk lijkt? Dan is een PRP facelift de perfecte oplossing. 

Dermatoloog Eugene de Zwart-Storm is esthetisch dermatoloog. Hij kan gezichten lezen als geen ander. Contouren van een gezicht perfectioneren en eigen schoonheid accentueren is zijn passie. 

Wilt u meer weten over de behandeling en de resultaten? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

AAN DEZE PAGINA WORDT MOMENTEEL GEWERKT

Bekijk de resultaten

6 redenen om te kiezen voor een behandeling bij Optimum Beauty

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor u. Om uw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi en natuurlijk resultaat na te streven. Wij kijken altijd naar u persoonlijk en baseren daarop een advies. Maatwerk dus. 
Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring, is getraind in Miami en heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba. Al onze medewerkers dagen zichzelf continu uit om te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken. 
Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken. Door alleen met de beste merken en zeer ervaren medewerkers te werken, garanderen wij absolute veiligheid.
Lipolaser

Duidelijkheid

U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. 
Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. Wij nemen uw schoonheid heel serieus en bouwen daar graag, samen met u, aan. 
Eugene de Zwart-Storm

Medisch specialist

Alle behandelingen worden uitgevoerd door of onder toeziend oog van de zeer ervaren dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hierdoor kijken wij verder dan alleen de behandeling zodat uw huid in topvorm blijft. De lijnen met de vergoede zorg bij Optimum Clinics zijn kort. 

PRP facelift

PRP facelift wordt ook wel vampire facelift genoemd. Dit klinkt misschien in eerste instantie wat spannend maar het is juist een hele natuurlijke en veilige behandeling waar gebruik wordt gemaakt van de kracht van ons eigen lichaam. Het is een alternatief voor de operatieve facelift of de facelift met fillers. Ondanks dat het een goed alternatief is, is het officieel geen facelift. Er wordt namelijk niet gelift, verschoven of opgevuld. Wel zal de huid een veel frissere uitstraling krijgen en mede door de strakkere huid zult u een jongere uitstraling krijgen na deze behandeling. 

Wat is PRP?

PRP is de afkorting van Plaatjes Rijk Plasma of Platelet Rich Plasma. Dit plasma bevat geconcentreerde groeifactoren die uw lichaam stimuleren om zelf verouderd of beschadigd weefsel te herstellen. 

Bij een PRP facelift wordt er een kleine hoeveelheid bloed bij u afgenomen. Dit bloed gaat in een speciale machine waarin het wordt gecentrifugeerd. Door dit proces blijft uw eigen plasma over, vol met de groeifactoren die helpen om beschadigd weefsel te herstellen. Daarnaast wordt hierdoor de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd. Het plasma wordt na deze bewerking met een kleine dunne naald weer in uw gezicht geïnjecteerd. 

Wat kan er met PRP behandeld worden?

Een facelift met PRP houdt dus niet letterlijk in dat de huid gelift wordt. Met deze behandelingen worden verschillende tekenen van het ouder worden aangepakt waardoor u een jongere uitstraling krijgt. Zo kan PRP de volgende problemen aanpakken:

  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Dunne huid
  • Doffe huid
  • Verslapte huid
  • Ouderdomsvlekken
  • Vergrote porien
  • Rode vlekken

Naast het bovenstaande kan PRP ook worden ingezet bij haarverlies. 


Bij Optimum Clinics werken we met de beste kwaliteitsmerken en wordt u behandeld door een zeer ervaren dermatoloog. Doordat dermatoloog Eugene de Zwart-Storm een enorme passie heeft voor de huid en beschikt over jarenlange ervaring, zal hij altijd verder kijken dan alleen de behandeling met PRP. Hij let scherp op gezichtscontouren om zo een zo natuurlijk mogelijk resultaat na te streven. Daarnaast zal hij een verdacht plekje direct opmerken en ook het geven van advies voor de verzorging van uw huid zal hij niet laten liggen. Uw huid in topvorm, daar zorgen wij voor!


PRP

Is PRP behandeling gevaarlijk?

Nee, PRP is een veilige manier om de huid te verbeteren en te verjongen. Er wordt slechts lichaamseigen plasma geïnjecteerd en er komt niets kunstmatigs aan te pas. Let er wel op dat de behandeling wordt uitgevoerd door een medisch specialist. (In Nederland is dit wettelijk vastgelegd)

Wanneer zie ik het resultaat van de PRP behandeling?

Bij een behandeling of facelift met PRP kunt u al snel resultaat zien. Direct na de behandeling kan het er wel wat heftig uitzien. Er wordt immers bloedplasma geïnjecteerd wat kan zorgen voor een rode en doorbloede huid. Dit trekt gelukkig na ongeveer een uurtje alweer weg. Na een paar uur is het eerste resultaat al zichtbaar; een strakkere maar vooral stralende huid!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor een PRP facelift?

Vaak is er na slecht een behandeling al een heel mooi resultaat te zien. Gaat u voor het perfecte resultaat? Dan adviseren wij in de meeste gevallen drie behandelingen. Het aantal behandelingen is echter wel sterk afhankelijk van het gewenste resultaat en kan van persoon tot persoon verschillen.

Is een behandeling of facelift met PRP pijnlijk?

Bij het afnemen van bloed voelt u de injectienaald, net al bij bloedprikken. Dit is in principe niet pijnlijk maar kan wel vervelend aanvoelen. Voor het terug injecteren van het plasma wordt het gezicht eerst ingesmeerd met een verdovingscreme. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat gevoelig zijn.

Hoe lang werkt een PRP behandeling?

Een facelift of behandeling met PRP is niet blijvend. Het effect is meestal tussen de 6 en 12 maanden goed te zien. Daarna kan het nodig zijn om een vervolgbehandeling te ondergaan.

Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!