Spataderen

Snel weer mooie benen!

Spataderen verwijderen

Kies voor een spataderbehandeling bij Optimum Beauty


Dermatoloog Eugene de Zwart-Storm is esthetisch dermatoloog met een passie voor spataderen. We kunnen gerust zeggen dat hij een expert is in het behandelen van spataderen. Met ruim 15 jaar ervaring bent u bij dokter De Zwart-Storm en zijn team in goede handen. 

Welke behandeling de beste behandeling voor u is, hangt af van de klachten en het soort spatader. Wanneer er sprake is van dieper gelegen spataderen die veel klachten geven zoals kramp en zware benen, verwijzen wij u door naar Optimum Clinics.

Wilt u meer weten over de behandeling en de resultaten? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

AAN DEZE PAGINA WORDT MOMENTEEL GEWERKT

6 redenen om te kiezen voor een behandeling bij Optimum Beauty

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor u. Om uw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi en natuurlijk resultaat na te streven. Wij kijken altijd naar u persoonlijk en baseren daarop een advies. Maatwerk dus. 
Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring, is getraind in Miami en heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba. Al onze medewerkers dagen zichzelf continu uit om te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken. 
Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken. Door alleen met de beste merken en zeer ervaren medewerkers te werken, garanderen wij absolute veiligheid.
Lipolaser

Duidelijkheid

U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. 
Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. Wij nemen uw schoonheid heel serieus en bouwen daar graag, samen met u, aan. 
Eugene de Zwart-Storm

Medisch specialist

Alle behandelingen worden uitgevoerd door of onder toeziend oog van de zeer ervaren dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hierdoor kijken wij verder dan alleen de behandeling zodat uw huid in topvorm blijft. De lijnen met de vergoede zorg bij Optimum Clinics zijn kort. 

Spataderen verwijderen

Spataderen

Spataderen zijn verwijde aderen die worden veroorzaakt door niet goed werkende kleppen. Ze zijn te herkennen als de ontsierende adertjes op uw been. Ze kunnen echter ook klachten geven zoals kramp en vermoeide benen. Wanneer spataderen onbehandeld blijven, kan er een domino-effect optreden en kunnen er complicaties ontstaan. Dit geeft klachten. Veel van deze klachten kunnen worden voorkomen door spataderen vroegtijdig te behandelen. 

Bij Optimum Beauty worden de volgende behandelmethoden toegepast:

  • Sclerocompressietherapie
  • Muller techniek
  • Echogeleide sclero-compressietherapie
  • Endoveneuze lasertherapie (EVLT)


Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!