Botox Arnhem

Kies voor perfectie. Kies voor de beste Botox. 

Haal alles uit je eigen schoonheid met een Botox behandeling bij Optimum Beauty, dé specialist in schoonheid

10 jaar ervaring

in binnen- en buitenland

1.000+

tevreden klanten

< 1 week

Binnen een week al een afspraak

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor jou. Om jouw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi natuurlijk resultaat na te streven. 

Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. We nemen jouw schoonheid serieus en bouwen daar graag samen met jou aan. 

Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring met Botox. Hij is getraind in Miami, heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba en nu helpt hij je graag in Arnhem.

Botox dermatoloog

Dermatoloog

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hij kijkt verder dan alleen de behandeling zodat je huid in topvorm blijft. 

Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken op het gebied van huidverjonging. Door met alleen de beste merken en een zeer ervaren dermatoloog te werken garanderen wij absolute veiligheid.

Botox snel

Snelheid

Jouw huid is het waard om snel behandeld te worden. Wachten is zonde van de tijd. Daarom streven wij er naar om binnen een week een afspraak met je in te plannen.

Botox Arnhem

wij zijn Optimum Beauty

Wij zijn jouw specialist in schoonheid. Bij ons ben je op het juiste adres voor het perfectioneren van je eigen schoonheid, een natuurlijke uitstraling en veilige behandelingen. Wij gaan voor de lange termijn en bouwen graag, samen met jou, aan een prachtige uitstraling. Wij houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent. Denk je aan botox? Ga dan voor dé specialist en kies voor Optimum Beauty. 

Steeds als ik in de spiegel keek zag ik een vermoeide vrouw. Ik ben naar Optimum Beauty gegaan. Na een heel prettig gesprek hebben we besloten om de vermoeidheid in mijn gezicht weg te halen door botox. Een hele prettige ervaring en een heel mooi natuurlijk resultaat!

Botox Arnhem
Bianca Vriezen

Een vriendin adviseerde mij om me te laten behandelen met botox. Ik was heel bang voor een gezicht zonder uitdrukking. Dokter Eugene de Zwart-Storm heeft mij alles goed uitgelegd. Vol vertrouwen ging ik de behandeling in en ben zeer tevreden met het resultaat.

Botox Arnhem
Marijn

Komt hier jouw mening te staan? Laat ons weten wat je van Optimum Beauty vindt. Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

Botox Arnhem
?

Waarom kies ik voor botox bij Optimum Beauty?

Botox Arnhem

Kwaliteit

Je huid is je veel waard. Je wil jezelf nog mooier voelen. En daarom wil je niets minder dan perfectie, toch? Wij ook. 

Wij garanderen top kwaliteit door alleen maar samen te werken met de beste leveranciers en huidspecialisten met veel ervaring. 

Botox Arnhem

Meer dan alleen botox

Alle behandelingen worden uitgevoerd door onze dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Doordat hij een enorme passie heeft voor de huid en veel ervaring heeft als dermatoloog zal hij altijd verder kijken dan alleen het zetten van de botox. Een verdacht plekje zal hij direct opmerken en ook het geven van advies voor de verzorging van je huid zal hij niet laten liggen. Hij zal altijd verder kijken en er voor zorgen dat je huid in topvorm blijft. 


Botox Arnhem

Duidelijkheid

Bij Optimum Beauty houden we van duidelijkheid. Dat je direct weet waar je aan toe bent. Geen geheimen. Geen vage beloftes. 

Ook geven we graag en direct antwoord op je vraag. Hiervoor kun je op de button klikken en het contactformulier invullen of bellen naar 085-1302796


Botox Arnhem

Toekomst

Wij behandelen je graag met het oog op de toekomst. Dat doen wij door, samen met jou, te kijken hoe we je huid in topconditie kunnen brengen en houden.


Overtuigd? Start met het perfectioneren van je eigen schoonheid!