Botox Arnhem

Kies voor natuurlijke schoonheid

Haal alles uit je eigen schoonheid met behulp van een filler behandeling bij Optimum Beauty, dé specialist in schoonheid

10 jaar ervaring

in binnen- en buitenland

1.000+

tevreden klanten

< week

binnen een week een afspraak

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor jou. Om jouw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi natuurlijk resultaat na te streven. 

Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. We nemen jouw schoonheid serieus en bouwen daar graag samen met jou aan. 

Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring met het gebruik van fillers. Hij is getraind in Miami, heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba en nu helpt hij je graag in Arnhem.

Botox dermatoloog

Dermatoloog

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hij kijkt verder dan alleen de behandeling zodat je huid in topvorm blijft. 

Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken op het gebied van huidverjonging. Door met alleen de beste merken en een zeer ervaren dermatoloog te werken garanderen wij absolute veiligheid.

Botox snel

Snelheid

Wij laten je niet graag wachten. Wachtlijsten hebben we niet. Een behandeling kan direct na intake. Je vindt ons in de buurt van Arnhem. 

Botox Arnhem

wij zijn Optimum Beauty

Wij zijn jouw specialist in schoonheid. Bij ons ben je op het juiste adres voor het perfectioneren van je eigen schoonheid, een natuurlijke uitstraling en veilige behandelingen. Wij gaan voor de lange termijn en bouwen graag, samen met jou, aan een prachtige uitstraling. Wij houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent. Denk je aan een behandeling met fillers? Ga dan voor dé specialist en kies voor Optimum Beauty. Je vindt ons in de buurt van Arnhem. 

Wij horen graag wat je van ons vindt!

Komt hier jouw mening te staan? Laat ons weten wat je van Optimum Beauty vindt. Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

?

Komt hier jouw mening te staan? Laat ons weten wat je van Optimum Beauty vindt. Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

?

Komt hier jouw mening te staan? Laat ons weten wat je van Optimum Beauty vindt. Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

?

Waarom kies ik voor een filler behandeling bij Optimum Beauty?

fillers Arnhem

Kwaliteit

Je huid is je veel waard. Je wil jezelf nog mooier voelen. En daarom wil je niets minder dan perfectie, toch?

Wij ook. Daarom gaan wij alleen voor het allerbeste. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. En wij dagen onszelf constant uit om ons te blijven ontwikkelen. 

Botox Arnhem

Meer dan alleen de filler behandeling

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Een dermatoloog in hart en nieren. Hij kijkt daardoor verder dan alleen de fillerbehandeling. Alles om je huid in topvorm te houden. Verandert een moedervlek? Dan zal hij dit zeker bespreken. 


Filler Arnhem

Duidelijkheid

Je weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar je aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met je besproken; wat wordt er behandeld, waarmee word je behandeld, wat kun je verwachten en wat zijn de kosten. 


Botox Arnhem

Lange termijn

Jouw schoonheid nemen wij heel serieus. Daarom gaan we voor de lange termijn. Graag bouwen wij, samen met jou, aan jouw schoonheid en een huid in topconditie

Overtuigd? Start vandaag nog!