Fillers; de vooroordelen op een rijtje
09 juni 2021 

Fillers; de vooroordelen op een rijtje

Fillers, injectables of botox. Er zijn vaak nog veel onduidelijkheden over. Ook horen we veel vooroordelen. Nu je in de buurt van Arnhem voor fillers terecht kunt bij Optimum Beauty willen we de vooroordelen de wereld uit helpen.

De vooroordelen van fillers op een rijtje

  • “fillers zijn er alleen om enorme lippen te maken”: een van de meest gehoorde vooroordelen. En dat snappen wij. Op tv zie je namelijk veel sterren met gigantische lippen. Toch is dit een minderheid. Daarnaast zijn fillers voor veel meer in te zetten dan alleen het opvullen van lippen.
  • “fillers geven een heel onnatuurlijk beeld”: vaak wordt gedacht dat je met fillers een heel nep resultaat krijgt. Dat kan maar het is zeker niet de norm en absoluut niet wat wij nastreven. Wij gaan voor een natuurlijk resultaat. Wij zetten fillers in om jouw eigen schoonheid te versterken.
  • “fillers en botox zijn hetzelfde”: ze worden vaak in een adem genoemd maar zijn niet hetzelfde. Fillers, de naam zegt het eigenlijk al, worden gebruikt om op te vullen. Fillers zorgen voor meer volume. Fillers worden gebruikt om de gezichtscontouren te perfectioneren. Botox ontspant de spieren met als gevolg dat het de huid glad trekt. Ideaal dus om rimpels weg te werken. Daarnaast kan botox ook worden ingezet tegen overmatig zweten en migraine.
  • “het resultaat van een filler is blijvend”: Permanente fillers zijn inmiddels bij wet verboden. De meeste huidige fillers worden binnen een jaar weer afgebroken door je lichaam. Uiteraard kun je de behandeling wel herhalen.
  • “fillers zijn onveilig”: wanneer je bij een goede kliniek zoals Optimum Beauty voor een behandeling kiest dan is het gegarandeerd veilig. Er wordt gewerkt met de beste producten en onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring opgebouwd.
  • “fillers zijn alleen voor vrouwen”: wij zien steeds meer mannen in onze kliniek. Een cosmetische behandeling is zeker niet alleen voor vrouwen. Gelukkig zien steeds meer mannen dit ook. Bij mannen worden fillers vooral gebruikt voor meer volume in het gezicht en het creeeren van een strakkere kaaklijn.

Vragen over fillers

Heb je vragen over een fillerbehandeling? Wil je weten wat een fillerbehandeling voor jou kan doen? Heb je vragen over onze andere cosmetische behandelingen? Of wil je graag een afspraak maken? Wij helpen je graag!

Telefoon: 085-1302796

E-mail: info@optimumbeauty.nl

Website: www.optimumbeauty.nl

Facebook: Optimum Beauty

Over de schrijver
Binnen Optimum Beauty mag ik er voor zorgen dat je tevreden en geïnformeerd bent. Ik zorg voor onze website en schrijf blogs om je op de hoogte te houden van alle weetjes, nieuwtjes en ontwikkelingen. Ik vind het leuk om in contact te staan met je en hoor erg graag je ideeën. Ik ben bereikbaar via evandervegt@optimumclinics.nl
Reactie plaatsen