profhilo meest gestelde vragen

Lipolaser

Onderkin? Geen duidelijke kaaklijn meer? Huidverslapping in de hals? Hamsterwangen? Vet verminderen? Een lipolaser behandeling kan de oplossing bieden.

  • Al vanaf .... euro
  • Geen wachttijd
  • Blijvend resultaat
  • Lokale verdoving, direct weer naar huis


Lipolaser

Een onderkin, hamsterwangen of slappe huid van hals of bovenarmen. Vaak zijn ze lastig weg te krijgen en kunnen het zelfbeeld behoorlijk beïnvloeden. Gelukkig is er iets tegen te doen zonder dat u een operatie onder narcose hoeft te ondergaan. Een lipolaser behandeling kan deze klachten voor u oplossen. Onze dermatoloog Eugene de Zwart-Storm zal samen met u bekijken wat de beste oplossing is en gaat altijd voor het allerbeste resultaat.


Een lipolaser behandeling vindt plaats onder lokale verdoving en u kunt direct na de behandeling weer naar huis. 

Bekijk de resultaten

onderkin verminderen

Onderkin verkleinen

strakkere kaaklijn

Scherpere kaaklijn

lipolaser resultaat

Resultaat na 1 week

Anoniem

"Eindelijk iets dat echt werkt!"

Van alles had ik al geprobeerd om die onderkin weg te krijgen maar niets hielp. Een operatie vond ik te heftig en wilde ik niet. Maar dankzij de lipolaser ben ik er eindelijk vanaf!

Waarom liposculpture met de lipolaser?

Met behulp van de lipolaser kunnen vetophopingen waaraan u zich irriteert en die door diëten of sporten niet weggaan veilig en definitief laten verwijderen. Daarnaast zorgt de warmte die de lipolaser onder de huid afgeeft voor verstrakking van de huid. Het is een relatief nieuwe maar ook zeer doeltreffende methode. Algehele narcose is niet nodig waardoor u direct weer naar huis kunt. De ingreep vindt plaats onder lokale verdoving.

Wat kun je behandelen met lipolaser? Bekijk de video


Wilt u meer weten over deze behandeling? Lees er meer over in onze kennisbank of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. 

Lipolaser

Een lipolaser behandeling is te vergelijken met liposuctie maar dan minder ingrijpend. Het vindt plaats onder lokale verdoving en verwijdert definief vetcellen. De behandeling wordt uitgevoerd door onze dermatoloog. 

Intake

Ondanks dat een lipolaser behandeling veel minder ingrijpend is dan een liposuctie, is het toch een ingreep die voor u een flinke impact kan hebben. Wij nodigen u daarom eerst graag uit voor een intake. Dit kan vaak al binnen een paar dagen. Wij nemen hierbij ruim de tijd voor u om te bespreken wat uw wensen zijn, wat de ingreep inhoudt en wat u kunt verwachten. Er komt tijdens dit gesprek ongetwijfeld veel informatie op u af. Daarom krijgt u ook informatie mee naar huis zodat u dit nog eens rustig kunt nalezen. 

Ingreep

Een aantal dagen na de intake kan de ingreep al worden gepland. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Wilt u liever iets langer wachten? Dat is ook geen enkel probleem. 

Op de dag van ingreep komt u naar de kliniek. Tijdens de intake heeft u informatie meegekregen over wat u wel en juist niet kunt doen. Het is volkomen normaal om enige spanning te voelen. Heeft u veel last van spanning? Geef dit dan aan voor de ingreep. Wij kunnen er dan rekening mee houden. U kunt ook iemand meenemen naar de afspraak.

Wanneer u uit de wachtkamer wordt opgehaald door onze assistente krijgt u in de behandelkamer nog een korte uitleg en is er ruimte voor eventuele vragen.

Meer informatie over hoe de ingreep precies in zijn werk gaat, vindt u in onze kennisbank.

Nazorg

Na de ingreep mag u direct weer naar huis. U ontvangt informatie over waar u rekening mee moet houden en wat u kunt verwachten. Bij complicaties, vragen of onzekerheden bent u altijd welkom voor een consult. Een behandeling bij Optimum Beauty stopt niet na de ingreep. 

Het behandeltraject

Stap 1: Intake
Stap 2: behandeling met lipolaser
Stap 3: nazorg
Stap 4: weer vol zelfvertrouwen!

6 redenen om te kiezen voor een behandeling bij Optimum Beauty

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor u. Om uw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi en natuurlijk resultaat na te streven. Wij kijken altijd naar u persoonlijk en baseren daarop een advies. Maatwerk dus. 
Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring, is getraind in Miami en heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba. Al onze medewerkers dagen zichzelf continu uit om te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken. 
Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken. Door alleen met de beste merken en zeer ervaren medewerkers te werken, garanderen wij absolute veiligheid.
Lipolaser

Duidelijkheid

U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. 
Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. Wij nemen uw schoonheid heel serieus en bouwen daar graag, samen met u, aan. 
Eugene de Zwart-Storm

Medisch specialist

Alle behandelingen worden uitgevoerd door of onder toeziend oog van de zeer ervaren dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hierdoor kijken wij verder dan alleen de behandeling zodat uw huid in topvorm blijft. De lijnen met de vergoede zorg bij Optimum Clinics zijn kort. 

Ervaringen

Geef uw mening

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Geef uw mening

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Geef uw mening

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Liposculpture met lipolaser

Wat is liposculpture?

Liposculpture is het corrigeren van onderkin, kaaklijn, hamsterwangen en/of huidverslapping van de hals. Bij Optimum Beauty doen we dit met behulp van de Lipolaser

Hoe werkt liposculpture?

Vetophopingen bij de kin, hals en wangen worden gesmolten met behulp van de lipolaser. Door verhitting gaan de vetcellen stuk en worden opgeruimd door het lichaam. Vrijwel direct na de behandeling is er al wat verschil zichtbaar.

Wat zijn de risico's bij een behandeling met de Lipolaser?

Zoals iedere behandeling heeft ook die met de Lipolaser risico's. Zo is er een risico op blauwe plekken, infectie en zwelling. Ook is er een kans op een allergische reactie op de vloeistof. Wil je meer weten over de risico's? Ga dan naar onze kennisbank

Is de behandeling pijnlijk?

Voor de behandeling wordt het te behandelen gebied verdoofd. Daarnaast wordt de huid hiermee een beetje opgeblazen om de vetlaag te scheiden. Dit kan wat vervelend voelen.

Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!