LIPOLASER

Ongewenste vetophoping en verslapping corrigeren met liposculpture

Ooglidcorrectie Arnhem

Minder onderkin en een scherpere kaaklijn? Een jongere uitstraling? Weg met huidverslapping in de hals? Geen storende hamsterwangen meer? Met liposculture door middel van de lipolaser kunnen wij u helpen om vetophopingen in het gebied van de kin, de hals en de wangen te verminderen.  

Als resultaat mag u verwachten dat de vetcellen niet meer terugkomen of zich opnieuw ontwikkelen. Het resultaat is dus blijvend!

Wilt u meer weten over deze behandeling en de resultaten? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Bekijk de resultaten

onderkin verminderen

Onderkin verkleinen

strakkere kaaklijn

Scherpere kaaklijn

lipolaser resultaat

Resultaat na 1 week

Eindelijk iets dat echt werkt!

Vanalles had ik al geprobeerd om die onderkin weg te krijgen maar niets hielp. Een operatie vond ik te heftig en wilde ik niet. Maar dankzij de lipolaser ben ik er eindelijk vanaf!

Waarom liposculpture met de lipolaser?

Met behulp van de lipolaser kunnen vetophopingen waaraan u zich irriteert en die door diëten of sporten niet weggaan veilig en definitief laten verwijderen. Daarnaast zorgt de warmte die de lipolaser onder de huid afgeeft voor verstrakking van de huid. Het is een relatief nieuwe maar ook zeer doeltreffende methode. Algehele narcose is niet nodig waardoor u direct weer naar huis kunt. De ingreep vindt plaats onder lokale verdoving.

Wilt u meer weten over deze behandeling? Lees er meer over in onze kennisbank of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. 

6 redenen om te kiezen voor een behandeling bij Optimum Beauty

Lipolaser
U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. 
Botox lange termijn
Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. Wij nemen uw schoonheid heel serieus en bouwen daar graag, samen met u, aan. 
Eugene de Zwart-Storm
Alle behandelingen worden uitgevoerd door of onder toeziend oog van de zeer ervaren dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hierdoor kijken wij verder dan alleen de behandeling zodat uw huid in topvorm blijft. De lijnen met de vergoede zorg bij Optimum Clinics zijn kort. 
natuurijk resultaat botox
Wij zijn er voor u. Om uw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi en natuurlijk resultaat na te streven. Wij kijken altijd naar u persoonlijk en baseren daarop een advies. Maatwerk dus. 
Botox expert
Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring, is getraind in Miami en heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba. Al onze medewerkers dagen zichzelf continu uit om te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken. 
Veilige Botox
Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken. Door alleen met de beste merken en zeer ervaren medewerkers te werken, garanderen wij absolute veiligheid.

Ervaringen

Geef uw mening

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Geef uw mening

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Geef uw mening

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, hebben we uw mening nodig. Laat ons weten wat u van ons vindt via evandervegt@optimumclinics.nl

Wat is liposculpture?

Liposculpture is het corrigeren van onderkin, kaaklijn, hamsterwangen en/of huidverslapping van de hals. Bij Optimum Beauty doen we dit met behulp van de Lipolaser

Hoe werkt liposculpture?

Vetophopingen bij de kin, hals en wangen worden gesmolten met behulp van de lipolaser. Door verhitting gaan de vetcellen stuk en worden opgeruimd door het lichaam. Vrijwel direct na de behandeling is er al wat verschil zichtbaar.

Wat zijn de risico's bij een behandeling met de Lipolaser?

Zoals iedere behandeling heeft ook die met de Lipolaser risico's. Zo is er een risico op blauwe plekken, infectie en zwelling. Ook is er een kans op een allergische reactie op de vloeistof. Wil je meer weten over de risico's? Ga dan naar onze kennisbank

Is de behandeling pijnlijk?

Voor de behandeling wordt het te behandelen gebied verdoofd. Daarnaast wordt de huid hiermee een beetje opgeblazen om de vetlaag te scheiden. Dit kan wat vervelend voelen.

Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!