profhilo

Natuurlijk huidveroudering tegengaan

Laat je huid zelf het werk doen met hulp van Profhilo

10 jaar ervaring

in binnen- en buitenland

1.000+

tevreden klanten

< 1 week

Binnen een week al een intake

Wat is Profhilo?

Profhilo is een natuurlijke behandeling tegen huidveroudering. De huid wordt geïnjecteerd met lichaamseigen hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid meer collageen en elastine aanmaakt. Bij het ouder worden maakt het lichaam deze stoffen steeds minder aan. Hierdoor verslapt de huid en krijg je tekenen van veroudering.

Door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren, is de huid beter in staat om zelf te herstellen en wordt de huid weer steviger. 

Voordelen van een behandeling met Profhilo bij Optimum Beauty

Profhilo is een natuurlijke behandeling.

Profhilo zorgt ervoor dat de huid zelf aan het werk gaat. 
Bij Optimum Beauty nemen we ruim de tijd voor zowel de intake als de behandeling.

Onze dermatoloog heeft heel veel ervaring met Profhilo. 

profhilo meest gestelde vragen

Veelgestelde vragen over Profhilo

Is een Profhilo behandeling gevaarlijk?

Nee, een behandeling met Profhilo is veilig. Er wordt een lichaamseigen stof geïnjecteerd zonder chemische toevoegingen. De huid wordt hierdoor enkel gestimuleerd om meer collegeen en elastine aan te maken om op die manier zichzelf te herstellen. 


Zie ik direct effect na de behandeling met Profhilo?

Ja er is direct al een effect te merken. Vrijwel direct na de behandeling is er al goed te merken dat de huid beter gehydrateerd is en gezonder lijkt. Voor het beste resultaat is ons advies om na een maand terug te komen voor een tweede behandeling. Afhankelijk van de staat van de huid kan in sommige gevallen een derde behandeling nodig zijn. 


Is Profhilo een filler?

Nee, Profhilo is geen filler. Het vult niets op. In fillers wordt ook hyaluraonzuur gebruikt. Hier zit echter wel een verschil in. Het hyaluronzuur in Profhilo is van een andere samenstelling en vult niets op. Het stimuleert alleen het herstelvermogen van de huid. 


Voor welke plekken is Profhilo geschikt? 

Profhilo wordt met name gebruikt om huidverslapping in het gezicht, de hals en het decolelete tegen te gaan. Het kan ook heel goed worden gebruikt voor de behandeling van slappe bovenarmen en verouderde handen. 

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor jou. Om jouw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi natuurlijk resultaat na te streven. 

Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. We nemen jouw schoonheid serieus en bouwen daar graag samen met jou aan. 

Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring. Hij is getraind in Miami, heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba en nu helpt hij je graag in Arnhem.

Botox dermatoloog

Dermatoloog

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hij kijkt verder dan alleen de behandeling zodat je huid in topvorm blijft. 

Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken op het gebied van huidverjonging. Door met alleen de beste merken en een zeer ervaren dermatoloog te werken garanderen wij absolute veiligheid.

Botox snel

Snelheid

Wij laten je niet graag wachten. Wachtlijsten hebben we niet. Een behandeling kan direct na intake.

Botox Arnhem

wij zijn Optimum Beauty

Wij zijn jouw specialist in schoonheid. Bij ons ben je op het juiste adres voor het perfectioneren van je eigen schoonheid, een natuurlijke uitstraling en veilige behandelingen. Wij gaan voor de lange termijn en bouwen graag, samen met jou, aan een prachtige uitstraling. Wij houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent. Denk je aan een ooglidcorrectie? Ga dan voor dé specialist en kies voor Optimum Beauty. 

Komt hier jouw mening te staan? Laat ons weten wat je van Optimum Beauty vindt. Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

Ooglidcorrectie Arnhem

?

Komt hier jouw mening te staan? Laat ons weten wat je van Optimum Beauty vindt. Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

Ooglidcorrectie Arnhem

?

Komt hier jouw mening te staan? Laat ons weten wat je van Optimum Beauty vindt. Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

Ooglidcorrectie Arnhem

?

Waarom kies ik voor een Profhilo behandeling bij Optimum Beauty?

Ooglidcorrectie Arnhem

Kwaliteit

Je uitstraling is je veel waard. Je wil jezelf nog mooier voelen. Je ogen willen stralen, goed kunnen zien en gezien worden. En daarom wil je niets minder dan perfectie, toch?

Wij ook. Daarom gaan wij alleen voor het allerbeste. Onze artsen zijn zeer deskundig en ervaren. En wij dagen onszelf constant uit om ons te blijven ontwikkelen. 

Ooglidcorrectie Arnhem

Duidelijkheid

Je weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar je aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met je besproken; wat wordt er behandeld, waarmee word je behandeld, wat kun je verwachten en wat zijn de kosten. 


Botox dermatoloog

Service

Onze arts, dokter De Zwart-Storm, zal uitgebreid de tijd voor je nemen. Hij zal je mondeling en schriftelijk informeren over de voor- en nadelen, de procedure, nazorg en de verwachte hersteltermijn. Er wordt altijd minimaal een week bedenktijd aangehouden tussen het intake gesprek en de daadwerkelijke procedure. Zo kun je goed inlezen en jezelf voorbereiden op de ingreep. Na de behandeling zorgen wij voor uitstekende nazorg. Een week na de behandeling kom je terug voor wondcontrole en het verwijderen van de hechtingen. Drie maanden na de ingreep vindt er nog een laatste controle plaats. Wanneer er tussentijds vragen zijn staan we voor je klaar. 

Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Some person - Company BV

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Some person - Company BV

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Some person - Company BV