PRP

PRP behandeling

Platelet Rich Plasma

10 jaar ervaring

in binnen- en buitenland

1.000+

tevreden klanten

< 1 week

Binnen een week al een intake

Wat is PRP? 

PRP staat voor Platelet Rich Plasma en wordt ook weleens de Vampire Facelift genoemd. Dat klinkt heel spannend maar eigenlijk is PRP een hele natuurlijke en veilige behandeling. 

Bij een PRP behandeling wordt er een kleine hoeveelheid bloed bij u afgenomen. Dit bloed gaat in een speciale machine waarin het wordt gecentrifugeerd. Door dit proces blijft uw eigen plasma over, vol met groeifactoren die helpen om beschadigd weefsel te herstellen en tevens de aanmaak van elastine en collageen te stimuleren. Dit plasma wordt vervolgens weer in uw huid geïnjecteerd. 

Voordelen van een PRP behandeling bij Optimum Beauty

Helpt volumeverlies in het gezicht te herstellen.
De behandeling is volledig natuurlijk met lichaamseigen plasma.
Facelift zonder operatieve ingreep.
De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren dermatoloog.
De behandeling kan snel plaatsvinden en we nemen ruim de tijd voor u. 

Meest gestelde vragen over PRP

Is PRP gevaarlijk?

Nee, PRP is een veilige manier om de huid te verbeteren en te verjongen. Er wordt slechts lichaamseigen plasma geïnjecteerd en er komt niets kunstmatigs aan te pas. 


Zie ik direct resultaat na een PRP behandeling?

Direct na de behandeling kan het er wat heftig uitzien. Er wordt immers bloedplasma geinjecteerd dus de huid kan wat rood en doorbloed zien. Dit trekt gelukkig na een uurtje al weer weg. Een paar uur later is het eerste resultaat al zichtbaar; een strakkere maar vooral ook stralende huid!


Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een goed resultaat?

Vaak is er na een behandeling al een mooi resultaat te zien. Voor het perfecte resultaat adviseren wij drie behandelingen. 


Is een PRP behandeling pijnlijk?

Bij het afnemen van bloed voel je de injectienaald. Net als bij bloedprikken. Dit is in principe niet pijnlijk maar kan wel vervelend aanvoelen. Voor het terug injecteren van het plasma wordt het gezicht eerst ingesmeerd met een verdovingscrème. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid gevoelig zijn. natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor jou. Om jouw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi natuurlijk resultaat na te streven. 

Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. We nemen jouw schoonheid serieus en bouwen daar graag samen met jou aan. 

Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Hij is getraind in Miami, heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba en nu helpt hij je graag in Arnhem.

Botox dermatoloog

Dermatoloog

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hij kijkt verder dan alleen de behandeling zodat je huid in topvorm blijft. 

Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken op het gebied van huidverjonging. Door met alleen de beste merken en een zeer ervaren dermatoloog te werken garanderen wij absolute veiligheid.

Botox snel

Snelheid

Wij laten je niet graag wachten. Wachtlijsten hebben we niet. Een behandeling kan direct na intake.

Botox Arnhem

wij zijn Optimum Beauty

Wij zijn jouw specialist in schoonheid. Bij ons ben je op het juiste adres voor het perfectioneren van je eigen schoonheid, een natuurlijke uitstraling en veilige behandelingen. Wij gaan voor de lange termijn en bouwen graag, samen met jou, aan een prachtige uitstraling. Wij houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent. Denk je aan een ooglidcorrectie? Ga dan voor dé specialist en kies voor Optimum Beauty. 

Komt hier jouw mening te staan? Laat ons weten wat je van Optimum Beauty vindt. Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

Ooglidcorrectie Arnhem

?

Komt hier jouw mening te staan? Laat ons weten wat je van Optimum Beauty vindt. Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

Ooglidcorrectie Arnhem

?

Komt hier jouw mening te staan? Laat ons weten wat je van Optimum Beauty vindt. Dit kan via evandervegt@optimumclinics.nl

Ooglidcorrectie Arnhem

?

Waarom kies ik voor een PRP behandeling bij Optimum Beauty?

Kwaliteit

Je uitstraling is je veel waard. Je wil jezelf nog mooier voelen. Je ogen willen stralen, goed kunnen zien en gezien worden. En daarom wil je niets minder dan perfectie, toch?

Wij ook. Daarom gaan wij alleen voor het allerbeste. Onze artsen zijn zeer deskundig en ervaren. En wij dagen onszelf constant uit om ons te blijven ontwikkelen. 

Cosmetisch consult

Duidelijkheid

Je weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar je aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met je besproken; wat wordt er behandeld, waarmee word je behandeld, wat kun je verwachten en wat zijn de kosten. 


Botox dermatoloog

Service

Onze arts, dokter De Zwart-Storm, zal uitgebreid de tijd voor je nemen. Hij zal je mondeling en schriftelijk informeren over de voor- en nadelen, de procedure, nazorg en de verwachte hersteltermijn. Er wordt altijd minimaal een week bedenktijd aangehouden tussen het intake gesprek en de daadwerkelijke procedure. Zo kun je goed inlezen en jezelf voorbereiden op de ingreep. Na de behandeling zorgen wij voor uitstekende nazorg. Een week na de behandeling kom je terug voor wondcontrole en het verwijderen van de hechtingen. Drie maanden na de ingreep vindt er nog een laatste controle plaats. Wanneer er tussentijds vragen zijn staan we voor je klaar. 

Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!