Wij zijn Optimum Beauty

specialist in schoonheid

Wij helpen jou je eigen schoonheid te perfectioneren

  • Wij zijn specialist in schoonheid.

Die specialisatie hebben wij verdiend door jarenlange ervaring op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Bij ons ben je op het juiste adres voor het perfectioneren van je eigen schoonheid, een natuurlijke uitstraling en veilige behandelingen. Wij gaan voor de lange termijn en bouwen graag, samen met jou, aan een prachtige uitstraling.

  • Wij houden van duidelijkheid en eerlijkheid

We geven je eerlijke adviezen. We kijken naar jou en wat bij je past. Er wordt open en duidelijk gecommuniceerd over alles. Je krijgt een uitgebreide uitleg over de behandeling en welk resultaat je mag verwachten. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent. 

  • Wij vinden jou belangrijk

Jij staat bij ons op nummer 1. We doen er alles aan om je op je gemak te stellen, je thuis te laten voelen en je gehoord te voelen. Je wordt geholpen door jouw vaste arts. We leren je graag kennen.

Wie zijn wij?

Botox dermatoloog

Eugene de Zwart-Storm

Dermatoloog

Marjolein de Zwart-Storm

Directeur

Katja Janssen

Katja Janssen


Praktijkmanager

Ester van der Vegt


Kwaliteitsmanager

Onze diensten

Botox Arnhem

Botox

Wij garanderen top kwaliteit door alleen maar samen te werken met de beste merken en een zeer ervaren dermatoloog. Zo garanderen wij veiligheid en gaan we voor een mooi en natuurlijk resultaat. 

Filler Arnhem

Fillers

Ook voor fillers maken wij gebruik van alleen de beste merken. Onze dermatoloog kijkt verder dan alleen de behandeling zodat je huid in topvorm blijft

Ooglidcorrectie Arnhem

Ooglidcorrectie

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hij heeft veel ervaring en al talloze ooglidcorrecties verricht. Hij gaat voor niets minder dan perfectie. 

Botox Arnhem

Profhilo

Een jonge en stralende uitstraling door middel van het lichaamseigen hyaluronzuur. Deze behandeling geeft een prachtig resultaat, is geheel veilig en wordt uitgevoerd door onze zeer ervaren dermatoloog. 

PRP

Op een natuurlijke manier de huid steviger en elastischer maken met onze meest moderne behandeling. Bij PRP wordt er bloed afgenomen en na een korte behandeling weer opnieuw geïnjecteerd. Volledig natuurlijk en veilig. 

Spataderen verwijderen

Spataderen

Onze dermatoloog en onze PA Marielle hebben beiden jarenlange ervaring op het gebied van spataderen. Zij zijn met recht expert te noemen. Met veel passie en aandacht helpen zij je van je spataderen af.