Ooglidcorrectie Arnhem

Kies voor een behandeling tegen acne littekens bij


Optimum Beauty


Dermatoloog Eugene de Zwart-Storm is esthetisch dermatoloog. Hij kan gezichten lezen als geen ander. Contouren van een gezicht perfectioneren en eigen schoonheid accentueren is zijn passie. Hij kan uw huid weer jong en gezond laten stralen zonder uw eigen uitstraling te veranderen. 

Wilt u meer weten over de behandeling en de resultaten? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

AAN DEZE PAGINA WORDT MOMENTEEL GEWERKT

6 redenen om te kiezen voor een behandeling bij Optimum Beauty

natuurijk resultaat botox

Natuurlijke resultaten

Wij zijn er voor u. Om uw schoonheid te perfectioneren. Dat doen wij door een mooi en natuurlijk resultaat na te streven. Wij kijken altijd naar u persoonlijk en baseren daarop een advies. Maatwerk dus. 
Botox expert

Expertise

Wij zijn specialist in schoonheid. Onze dermatoloog heeft jarenlange ervaring, is getraind in Miami en heeft 5 jaar ervaring opgedaan op Aruba. Al onze medewerkers dagen zichzelf continu uit om te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken. 
Veilige Botox

Veiligheid

Wij maken enkel gebruik van vooraanstaande kwaliteitsmerken. Door alleen met de beste merken en zeer ervaren medewerkers te werken, garanderen wij absolute veiligheid.
Lipolaser

Duidelijkheid

U weet bij Optimum Beauty altijd vooraf waar u aan toe bent. De behandeling wordt uitgebreid met u besproken; wat wordt er behandeld, waarmee wordt u behandeld, wat kunt u verwachten en wat zijn de kosten. Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. 
Botox lange termijn

Lange termijn

Niet voor even genieten van een prachtig resultaat. Wij gaan voor de lange termijn. Wij nemen uw schoonheid heel serieus en bouwen daar graag, samen met u, aan. 
Eugene de Zwart-Storm

Medisch specialist

Alle behandelingen worden uitgevoerd door of onder toeziend oog van de zeer ervaren dermatoloog Eugene de Zwart-Storm. Hierdoor kijken wij verder dan alleen de behandeling zodat uw huid in topvorm blijft. De lijnen met de vergoede zorg bij Optimum Clinics zijn kort. 

Littekens na acne

Bij ernstige acne of acne die niet goed onder controle is, kunnen er littekens ontstaan. De littekens lijken kleine putjes of gaatjes in de huid en hebben soms ook een andere kleur. Veel mensen ervaren deze littekens als zeer storend en willen er graag vanaf. De littekens gaan helaas nooit vanzelf weg. 

De beste oplossing tegen acnelittekens is acne vroegtijdig en goed te laten behandelen door een specialist. Bij Optimum Clinics hebben we enorm veel kennis in huis op het gebied van acne en helpen we graag om dit goed te behandelen. 

Vaak loopt men te lang door met acne en wordt het niet of niet goed behandeld. Wanneer acne eindelijke verdwijnt of vermindert, blijven er littekens over. Hier is iets tegen te doen! Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om acnelittekens sterk te verminderen en vaak zelfs helemaal te verwijderen. 

Acnelittekens kunnen worden behandeld met laser en zonder laser. Welke het beste is hangt af van de ernst van de littekens. 


Overtuigd? Plan vandaag nog een intake gesprek!